Intervjuguide

De beste intervjuene er de som er godt forberedt! Vi har satt sammen en enkel intervjuguide som vil være nyttig i dine forberedelser. Bruk den når du skal planlegge og gjennomføre samtalen din med oss.

Vi gleder oss til å høre mer om nettopp din drømmejobb – men husk: det er du som skal intervjue oss!

Intervjuguide

Hva er du nysgjerrig på? Vi er klare for å svare på alle dine spørsmål! 15 minutter går kjapt. Bruk derfor tiden din smart for å finne ut om AF er stedet hvor du får oppfylt dine karrieredrømmer.

Vi anbefaler deg å snakke om disse temaene:

Pitch drømmejobben din på ett minutt!

Den du intervjuer har lest din stillingsannonse. Hva er det som virkelig interesserer deg? Er det punkter i stillingsbeskrivelsen som du spesielt vil trekke frem?

Hvilke utviklingsmuligheter finnes hos dere?

Det finnes mange veier å ta i arbeidslivet. Hvilke karriereveier har AF å tilby? Hva slags ansvar vil en i sommerjobb eller nyutdannet få hos dere?

Hvordan er det å jobbe i AF gruppen?

Det er viktig å trives på jobb! Hva gjør at du trives så godt i AF? Hvordan er det å være ny hos dere – blir jeg kastet rett ut i det? Er det en sosial arbeidsplass?

Er det noen spørsmål AF ønsker å stille meg?

AF vil helt sikkert spørre deg om du har noen spesiell erfaring eller kompetanse som de bør vite om. Hvorfor burde nettopp du gå videre i kampen om AF-kollektivet? Dersom du er så heldig å bli valgt ut til finalen, ønsker du da å delta?

Våre omvendte intervjuer gjennomføres digitalt.

Planlegger du å bruke mobilen når du intervjuer oss? Da anbefaler vi at du laster ned appen Teleport.Video i forkant. Dersom du gjennomfører intervjuet på PC eller Mac åpner du bare lenken i nettleseren din.

Download on the App Store
Tilgjengelig på Google Play